Podgląd produktu

Cofnij

GUANCIALE STAGIONATO


Guanciale (podgardle) uzyskiwane jest z policzka wieprzowego miedzy łbem i łopatką. Z wyglądu jest podobne do lardo lub specku i składa się z tkanki tłuszczowej z jednym lub dwoma chudymi pasami.

  • Numer produktu - 057810
  • Kategoria - Mięso i wędliny
  • Marka - ALBINO CHIESA
  • Kraj pochodzenia - Włochy
  • Rodzaj oferty - Chłodzony
  • Oferta - Gastronomia, Włoska

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.

Cofnij
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    AKCEPTUJĘ