Start > Przetwory zbożowe > Mąka > MĄKA DO PIZZY TYPU 0 NAPOLETANA 2.0 10KG

Podgląd produktu

Cofnij

MĄKA DO PIZZY TYPU 0 NAPOLETANA 2.0 10KG


Mąka La Napoletana 2.0 dedykowana jest do pizzy neapolitańskiej.

Składniki:

zawartość białka: 12,5% wyprodukowano we Włoszech przez młyn Dallagiovanna

  • Numer produktu - 062973
  • Kategoria - Przetwory zbożowe
  • Marka - MOLINO
  • Kraj pochodzenia - Włochy
  • Rodzaj oferty - Suchy
  • Oferta - Gastronomia, Włoska

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.

Cofnij
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    AKCEPTUJĘ