Start > Cukier i wyroby cukiernicze > Ciasta i ciastka mrożone > SUFLET FONDANT CZEKOLADOWY 20X100G

Podgląd produktu

Cofnij

SUFLET FONDANT CZEKOLADOWY 20X100G


SUFLET CZEKOLADOWY 20X100G

Piec w piekarniku w temperaturze 180 ° C przez 12 minut z postaci zamrożonej lub w kuchence mikrofalowejprzez 40-50 przy mocy 750W

Składniki:

Jaja, cukier, masło, olej słonecznikowy, mąka pszenna, gorzka czekolada 8,2%, kakao w proszku 3,9%, mleko półtłuste, proszek do pieczenia

Alergeny:

może zawierać śladowe ilości mleka i jaj

  • Numer produktu - 017188
  • Kategoria - Cukier i wyroby cukiernicze
  • Marka - TdP
  • Kraj pochodzenia - Francja
  • Rodzaj oferty - Mrożony
  • Oferta - Gastronomia, Włoska

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.

Cofnij
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    AKCEPTUJĘ