Start > Cukier i wyroby cukiernicze > Ciasta i ciastka mrożone > SUFLET CZEKOLADOWY 27X90G 74517

Podgląd produktu

Cofnij

SUFLET CZEKOLADOWY 27X90G 74517



Suflet czekoladowy (Fondant). Produkt zamrożony do ekspresowego wypieku. Zalecamy wypiekać od postaci zamrożonej w temperaturze 205*C przez 9`. Po tym czasie deser będzie wypieczony wewnątrz i płynny wewnątrz - jest mocno c

Składniki:

125 g czekolady deserowej. 90 g masła Pilos + 1 łyżeczka (do posmarowania foremek) 70 g cukru pudru. 50 g mąki Castello (450, tortowa) 3 jajka.

  • Numer produktu - 011964
  • Kategoria - Cukier i wyroby cukiernicze
  • Marka - DELIFRANCE
  • Kraj pochodzenia - Francja
  • Rodzaj oferty - Mrożony
  • Oferta - Gastronomia, Włoska

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.

Cofnij
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    AKCEPTUJĘ